Termeni și condiții

Website-ul www.bileta.ro este operat de S.C. Honline Media SRL.

Acceptarea serviciilor

Serviciile website-ului “www.bileta.ro” (denumit in continuare “bileta.ro” sau “site-ul nostru”) sunt oferite de S.C. Honline Media S.R.L. exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si condițiile expuse in continuare.

Prin bifarea căsuței “Accept termenii si condițiile” va declarați acordul dvs. cu privire la prezentele condiții ale site-ului nostru. Eventualele condiții pe care utilizatorul ar dori sa le impună termenilor si condițiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de către HONLINE MEDIA S.R.L..

Utilizare permisa

Utilizatorul este de acord ca are autorizație din partea HONLINE MEDIA S.R.L. numai de a vizita si/sau sa deține o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal si ca nu va duplica, descarcă, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achiziționa bilete pentru uzul sau personal, cu excepția autorizării speciale din partea HONLINE MEDIA S.R.L. de a proceda astfel. Conținutul si software-ul de pe acest website sunt proprietatea HONLINE MEDIA S.R.L. si/sau a furnizorilor săi si sunt protejate de legile romane si internaționale de copyright.

Descrierea serviciilor oferite - Condiții

HONLINE MEDIA S.R.L. oferă – spre vânzare - bilete, abonamente, vouchere, pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive, indoor sau in aer liber utilizatorilor înregistrați sau neînregistrați pe bileta.ro, in schimbul achitării acestor bilete prin următoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul, transfer bancar sau numerar. Biletele comandate sau achitate prin intermediul www.bileta.ro vor fi trimise prin email (costurile de curierat fiind suportate de către cumpărător), după înregistrarea plății sau se vor ridica de la casieria HONLINE MEDIA S.R.L. sau de la casieriile partenere ale HONLINE MEDIA S.R.L..

Nu se vor vinde/înmâna bilete persoanelor care nu fac dovada plații sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de înscriere.

In cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bileta.ro își rezerva dreptul de a le anula.

In funcție de contractele încheiate cu organizatorii si/sau de apropierea ca data a unui eveniment unele modalitățile de plata si livrare pot fi activate sau nu pentru respectivul eveniment.

In funcție de contractele încheiate cu organizatorii evenimentelor pentru care www.bileta.ro comercializează bilete, acestea pot avea adăugate taxe suplimentare de procesare/bilet si/sau per comanda, taxe afișate/identificate separat de tariful biletului, in pagina evenimentului si in pașii necesari efectuării comenzii.

Bileta.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La prețul fiecărui bilet achiziționat se va adaugă un Cost procesare comanda sistem Bileta.ro de 0,50 lei per bilet (tva inclus).

Organizatorul prin intermediul Bileta.ro își rezerva dreptul de a limita numărul de bilete per comanda sau/si CNP in funcție de tipul evenimentului. Totodată, Organizatorul prin intermediul Bileta.ro își rezerva dreptul de a anula orice comanda suspicioasa ce ar putea fi urmata de revânzarea biletelor achiziționate. In cazul competițiilor si jocurilor sportive, prevederile art.25 din Legea nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia compediilor si a jocurilor sportive stipulează faptul ca, cumpărarea in scop de revânzare a biletelor sau a oricăror documente de acces la competiții si jocuri sportive, precum si vânzarea acestora la suprapreț constituie contravenție si se pedepsește cu amenda de la 1.000 la 3.000 lei.

Retur bilete si Rambursare contravaloare bilete

Amânare sau anulare spectacol/eveniment:

1. In cazul amânării (data si/sau ora), schimbare locație sau modificare artiști participanți sau in cazul anularii unui spectacol/eveniment se aplica regulile menționate in secțiunea https://www.bileta.ro/rambursareabiletului

2. Bileta.ro va înștiința prin afișarea pe www.bileta.ro si/sau prin e-mail toți clienții despre condițiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora. In funcție de contractele încheiate cu organizatorii evenimentelor, biletele se pot returna la sediul Bileta.ro, precum si perioadele de timp pentru returnarea biletelor.

3. In cazul amânării unui eveniment, aveți posibilitatea de a va anula comanda sau puteți păstra comanda. In cazul anularii unui eveniment, valoarea biletelor achitate de clienți pentru comenzile lansate vor fi returnate în termen de 10 zile, în cazul existenței unui cont bancar indicat de cumpărător. 

4. In cazul amânării/anularii unui spectacol/eveniment, și în care operatorul nu deține informații privind contul bancar al clientului, returnarea contravalorii biletelor se realizează direct la sediul Bileta.ro. In acest caz va rugam sa ne contactați direct pe Bileta.ro, la adresa de email: office@bileta.ro sau la nr. de telefon [0728-001496].

5. In cazul retururilor de bilete la Bileta.ro (in funcție de contractele încheiate cu organizatorii), Bileta.ro va returna doar contravaloarea biletelor; celelalte costuri suplimentare (de ex, dar fără a se limita la: costuri de transport - curier sau posta -, comisioane si speze bancare, taxe de procesare/management a biletelor conform condițiilor de vânzare Bileta.ro, servicii adiacente si deja prestate pentru intrarea in posesie a biletelor) nu se vor rambursa/deconta.

6. In cazul biletelor fizice returnate la sediul Bileta.ro, prin curier rapid sau posta, costurile de transport vor fi achitate si suportate exclusiv de către cumpărător, iar returnarea contravalorii biletelor se va face conform condițiilor menționate pe https://www.bileta.ro/rambursare biletului 

7. In cazul retururilor de e-bilete, atunci când spectacolul evenimentul este reprogramat (data si/sau ora) sau anulat, returnarea contravalorii biletelor se va face conform condițiilor menționate in secțiunea “Retur bilete” pe https://www.bileta.ro/rambursare biletului 

8. Biletele deteriorate sau care nu au fost achiziționate prin intermediul bileta.ro nu vor fi acceptate pentru retururi si rambursare a contravalorii acestora.

Dreptul de retragere din contract  

1. Bileta.ro intermediază vânzarea biletelor pentru spectacole si evenimente care se încadrează in activități si servicii; drept urmare, in conformitate cu prevederile art.16 letal) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, pentru vânzarea de bilete pentru spectacole sau evenimente, cumpărătorii nu își pot exercita dreptul de retragere din contractele de vânzare-cumpărare al biletelor încheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in cazul in care cumpărătorul a efectuat o comanda sau din contractele de vânzare-cumpărare al biletelor executate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in termenul de 14 zile calendaristice de la data intrării in posesia biletelor, prevăzut de legislația in vigoare.

2. Nu se accepta returnarea biletelor si/sau solicitarea rambursării contravalorii acestora  pentru biletele comandate, achitate, livrate si valabile pentru un spectacol sau eveniment care se va desfășura conform programului anunțat (data si ora), locație si artiști participanți si/sau nu a avut anunțata nicio modificare privind programul inițial (data si ora), schimbare locație sau modificare/retragere artiști anunțați inițial ca si participanți la spectacol/eveniment.

Politica de confidențialitate

Va rugam consultați pagina Politica de confidențialitate HONLINE MEDIA S.R.L. pentru informații complete privind protecția datelor personale.

Denunțarea garanțiilor

HONLINE MEDIA S.R.L. își exprima in mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor bilete. De asemenea, HONLINE MEDIA S.R.L. nu oferă nici o garanție in cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor bileta.ro sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința HONLINE MEDIA S.R.L..

HONLINE MEDIA S.R.L. nu își asuma răspunderea pentru eventualele întârzieri, amânări sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumpărate biletele si restricționări impuse de organizator sau de instituții ale statului (privind numărul de bilete ce pot fi cumpărate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restricționări legale, alte restricționări), cumpărătorul fiind obligat sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretenții.

Limitarea răspunderilor

HONLINE MEDIA S.R.L. nu își asuma sub nicio forma si in nici un sens răspunderea pentru conținutul site-urilor care au link-uri pe bileta.ro sau care au orice alt tip de legătura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

HONLINE MEDIA S.R.L. nu își asuma sub nicio forma si in nici un sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bileta.ro.

Condiții finale

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale si corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.

HONLINE MEDIA S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si condițiile” fără o notificare prealabila.

HONLINE MEDIA S.R.L. poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respecta una din condițiile de mai sus. De asemenea, HONLINE MEDIA S.R.L. poate alege in orice moment încetarea furnizării serviciilor oferite pe site-ul bileta.ro.

Acuratețea, integralitatea si actualitatea informației

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea si integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteți de acord ca este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului si informațiilor de pe acest website.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, mărcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Honline Media SRL  sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveți dreptul sa parcurgeți acest website, sa reproduceți porțiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau sa le distribuiți altor indivizi. Acestea se pot face doar cu condiția sa păstrați intacte toate drepturile de autor si alte însemne de proprietate si cu condiția ca pe aceste reproduceri sa apară însemnul de marca înregistrata menționat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parți a acestui website pentru a fi vânduta sau distribuita in schimbul unui câștig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

Mărcile, logo-urile, caracterele si alte mărci de serviciu (denumite in mod colectiv “Mărci”) ce apar pe acest website aparțin Honline Media SRL.

Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licența sau drept de folosire a vreunei Mărci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Mărcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu excepția celor prevăzute in acest document. De asemenea, va aducem la cunoștința ca Honline Media SRL.

Își va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.


Biléta.ro

A Bileta.ro webáruházban a színházi előadások, mozi filmek, koncertek, fesztiválok, sportesemények belépőjegyeit vásárolhatod meg.


Menü

Nyelvek